NAJPOUZDANIJI softver za obračun zarada i naknada – TOTAL S

PS.IT je razvio prvu verziju modula za obračun zarada još 2004. godine, kao deo šireg poslovno-računovodstvenog programskog paketa. Tokom vremena TOTAL je prerastao u posebno i veoma uspešno softversko rešenje koje zauzima vodeće mesto na domaćem tržištu među gotovim
programima u ovoj oblasti.

TOTAL zadovoljava potrebe velikog broja vrlo različitih preduzeća. Odlikuju ga široki skup funkcionalnosti, pouzdanost i prilagodljivost potrebama konkretnih korisnika, kao i ažurno praćenje zakonskih izmena.

TOTAL omogućava obračun zarada, rad sa bolovanjima, svim vrstama ugovora i drugih primanja. Podržava štampu svih neophodnih i zakonom propisanih obrazaca koji se vezuju za jednu isplatu ili za određeni period i u potpunosti je prilagođen važećim zakonskim propisima. U okviru
programa moguće je kreirati i izvesti pojedinačnu poresku prijavu, obrazac Registar zaposlenih i virmane za plaćanje u elektronskom formatu.

Ukoliko koristite zajedno PS.IT-ove programe PERSONAL i TOTAL, podaci o ljudskim resursima će se automatski koristiti u softveru za obračun zarada i naknada.

Više informacija o programu za obračun zarada i naknadata – Total S možete pronaći na sledećem linku >>>